Facebook Pagina Maken

Pagina’s zijn bedoeld voor bedrijven, merken, organisaties en bekende personen, zodat ze hun verhalen kunnen delen en met mensen kunnen communiceren. Pagina’s kunnen net als profielen worden aangepast met verslagen, evenementen en meer. Mensen die een pagina leuk vinden of deze volgen, kunnen updates ontvangen in hun nieuwsoverzicht.Een pagina maken:

1. Ga naar facebook.com/pages/create.
  2. Klik om een paginatype te kiezen.
  3. Vul de benodigde informatie in.
  4. Klik op Doorgaan en volg de aanwijzingen op het scherm

Opmerking: iedereen kan een pagina maken, maar alleen officiƫle vertegenwoordigers kunnen een pagina maken voor organisaties, bedrijven, merken of bekende personen.

Stuur Evalco vervolgens de URL (link) Zodat wij je kunnen uitnodigen om ons te koppelen aan je pagina. Zorg ervoor dat je alle stappen tijdens de aanmelding hebt gevolgd en dat er een betalingsoptie is geselecteerd.