Diensten

Maak kennis met onze kracht

Bij Evalco begrijpen we de dynamiek van de online markt als geen ander. Als pioniers in online marketing bieden we een allesomvattend pakket voor jouw succes. Of u nu snel wilt starten of duurzaam wilt groeien, een doordachte marketingstrategie is cruciaal om het volle potentieel uit je website of shop te halen.

Wij gaan verder dan advies alleen; wij nemen de volledige regie. Uw bedrijf schittert onder onze vleugels. Onze expertise in online marketing gaat verder dan campagnes: we maken van uw website een krachtig verkoopkanaal en verhogen de conversie.

Bij Evalco geloven we in slim denken voor online zichtbaarheid. We vergroten jullie online aanwezigheid en trekken relevante bezoekers aan. Door voortdurende metingen optimaliseren we onze strategieën voor maximaal rendement. Als uw vertrouwde partner in online succes, nemen we jullie potentieel serieus. Ontdek wat we samen kunnen bereiken.

Op deze wijze creëren wij doeltreffende Google Ads-campagnes

Het mag eenvoudig lijken: een advertentie creëren, relevante zoekwoorden toevoegen en de inkomsten laten binnenstromen. Niettemin, de realiteit is complexer dan het op het eerste gezicht lijkt. Wij hanteren een zevenstappenbenadering voor het opzetten van campagnes.
1.

Doelstellingen vaststellen en gegevens analyseren

Onze primaire focus is altijd gericht op het maximaliseren van de return on investment. We beginnen met het vaststellen van doelstellingen op basis van zorgvuldige analyse van wensen en gegevens. Op basis hiervan selecteren we het meest geschikte campagnetype, zoals Google Search of Google Shopping.

2.

Installatie van Tracking

Een succesvolle en rendabele campagne vereist nauwkeurige metingen van alle relevante gegevens. Daarom is het nu van essentieel belang om tracking te implementeren op uw website. Hiermee kunt u niet alleen transacties bijhouden, maar ook specifieke doelstellingen, zoals nieuwsbriefinschrijvingen.

3.

Selectie van Zoekwoorden en Doelgroepbepaling

Het selecteren van de juiste zoekwoorden vormt een cruciale factor voor het succes van uw campagnes, en kan het verschil maken tussen winstgevende en kostbare resultaten. Daarom voeren we altijd een grondig zoekwoordenonderzoek uit, waarbij we rekening houden met factoren zoals relevantie, zoekvolume en uw specifieke wensen. Tevens evalueren we de haalbaarheid en de geografische locatie om een solide basis voor uw campagnes te leggen.

4.

Campagnes Creëren

Het succes van uw campagnes is in gelijke mate afhankelijk van de keuze van zoekwoorden (in het geval van zoekcampagnes) en de creatieve aspecten. Ons team van deskundigen staat garant voor aantrekkelijke visuals die niet alleen opvallen, maar ook daadwerkelijke resultaten opleveren, omdat uiteindelijk dat het belangrijkst is. We integreren de geselecteerde zoekwoorden en advertenties vervolgens in georganiseerde campagnes en advertentiegroepen.

5.

Websiteadvies

We beschikken over een grondige kennis van best practices voor landingspagina’s en zijn bedreven in het maximaliseren van conversies. Onze expertise in conversieoptimalisatie komt hierbij goed van pas. We benadrukken het belang van nuchter testen, waaronder het gebruik van opnames, A/B-tests en multivariate tests, om ervoor te zorgen dat de landingspagina’s optimaal presteren en bezoekers effectief worden omgezet in conversies.

6.

Biedstrategie bepalen

Niemand wil ergens teveel voor betalen, dat begrijpen wij maar al te goed. Het is voor ons een sport om voor zo weinig geld zoveel mogelijk resultaat te behalen. Het begint bij het bepalen van de biedstrategie. Dat kunnen handmatige, maar ook geavanceerde automatische biedstrategieën zijn. Wij focussen graag meer op strategie dan op tactiek.

7.

Analyseren en optimaliseren

In onze workflow is analyse onmisbaar, aangezien het de sleutel is tot het identificeren van kansen en het aanpakken van knelpunten. Zonder grondige analyse is het onmogelijk om effectieve optimalisaties door te voeren, en daarom maken we er een integraal onderdeel van onze werkwijze van.

Kennismaken?

Plan direct een meeting in de agenda van Erwin

Erwin van Lieshout
SEA Specilist

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!