Haal het maximale uit je Google Ads campagnes

3 stappen naar een optimaal resultaat

1. Kennismaking

Eerst plannen we een vrijblijvende online kennismaking waarbij we ingaan op jouw situatie.

2. Strategie

Onze specialisten analyseren je campagnes en creëren een unieke strategie.

3. Aan de slag

We gaan voor je aan de slag, bouwen de beste campages aan de hand van onze afspraken.

Bij Evalco begrijpen we de dynamiek van de online markt als geen ander. Als pioniers in online marketing bieden we een allesomvattend pakket voor jouw succes. Of u nu snel wilt starten of duurzaam wilt groeien, een doordachte marketingstrategie is cruciaal om het volle potentieel uit je website of shop te halen.

Wij gaan verder dan advies alleen; wij nemen de volledige regie. Uw bedrijf schittert onder onze vleugels. Onze expertise in online marketing gaat verder dan campagnes: we maken van uw website een krachtig verkoopkanaal en verhogen de conversie.

Bij Evalco geloven we in slim denken voor online zichtbaarheid. We vergroten jullie online aanwezigheid en trekken relevante bezoekers aan. Door voortdurende metingen optimaliseren we onze strategieën voor maximaal rendement. Als uw vertrouwde partner in online succes, nemen we jullie potentieel serieus. Ontdek wat we samen kunnen bereiken.

Hoe wij Google Ads campagnes omtoveren tot winstgevende conversiemachines

1.

Doelstellingen en Analyse

Focus op ROI, stel doelen en kies het type campagne.

2.

Tracking & Data


Stel de tracking van advertenties in, configureer doelmetingen en verzamel gegevens.

3.

Selectie van Zoekwoorden en Doelgroepbepaling

Voer grondig zoekwoordenonderzoek uit, evalueer relevantie, zoekvolume en wensen, en beoordeel haalbaarheid en geografische locatie.

 

4.

Biedstrategie bepalen

Beheer het budget efficiënt, pas handmatige en automatische biedstrategieën toe, en focus strategisch voor optimale resultaten.

5.

Campagnes Creëren

Bepaal de indeling van advertenties, integreer zoekwoorden en genereerde advertenties, en organiseer campagnes en advertentiegroepen.

6.

Continue analyseren en optimaliseren

Analyseer om kansen te identificeren, voer gerichte optimalisaties uit en integreer analyse in de werkwijze.

De tools die we gebruiken

Onze specialisten

Erwin van Lieshout
SEA Specialist
Jelle Jongsma
Online Marketeer
Jermaya Leijen
Online Marketeer

Nog niet overtuigd?
Dit zeggen onze partners

Veelgestelde vragen

Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande expertise zijn we in staat om snel significante verbeteringen te realiseren. Hoe doen we dat?

Het antwoord is eenvoudig: we beschikken over gedetailleerde kennis van effectieve strategieën en veelvoorkomende valkuilen. Dankzij onze ervaring met honderden accounts, kunnen wij de waarde van uw investering in ons moeiteloos maximaliseren.

Geen zorgen als u geen ervaring heeft met Google Ads. Wij nemen de volledige zorg van dit proces op ons en zorgen ervoor dat u tijdens onze samenwerking een solide basiskennis opbouwt.

We betrekken u bij elke stap van het proces en garanderen volledige transparantie over onze methoden en strategieën. U leert van ons, terwijl wij werken aan het optimaliseren van uw campagnes.

Als full-service Google Ads-bureau nemen wij het volledige beheer van uw campagnes van A tot Z op ons. Uw inzet is minimaal maar cruciaal aan het begin van onze samenwerking.

Om een soepele start te garanderen, hebben we in de eerste week uw hulp nodig om toegang te verkrijgen tot essentiële middelen zoals Google Analytics en uw website. Verder regelen wij de rest!

Onze tarieven variëren tussen €750 en €2500 per maand. Deze variatie is afhankelijk van het advertentiebudget dat u wilt besteden. Aangezien de behoeften per campagne verschillen, kunnen we geen vaste tarieven op onze website plaatsen.

Om u een idee te geven: de meeste van onze klanten kiezen voor een maandelijks tarief tussen de €750 en €1500. Dit biedt ons de flexibiliteit om een strategie te ontwerpen die optimaal aansluit bij uw specifieke behoeften en budget.

Wij streven ernaar om Google Ads toegankelijk en risicovrij te maken voor elke ondernemer. Daarom kunt u bij ons de overeenkomst op elk moment annuleren met een opzegtermijn van slechts één maand.

Beschouw dit als een flexibele proefperiode waarin u zonder langdurige verplichtingen kunt ervaren hoe waardevol onze diensten zijn. Dit is niet alleen een kans voor u om de effectiviteit van Google Ads te testen, maar ook een spannende uitdaging voor ons om uw vertrouwen te winnen!

Geweldig dat u overweegt om met ons samen te werken! Het proces om te beginnen is eenvoudig en direct.

Laat uw contactgegevens achter via een van de knoppen op deze pagina. Vervolgens nodigen wij u uit voor een digitale kennismaking. Tijdens dit gesprek beoordelen we of uw bedrijf geschikt is voor onze diensten en bespreken we wat we precies voor u kunnen betekenen. Laten we beginnen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!