Yourunderwearstore.nl

4e bureau 1e met resultaat

Huiverig voor weer een nieuw marketingbureau

YourUnderwearStore.nl is een e-commerce website gespecialiseerd in mannen ondergoed. Ze benaderden Evalco voor online marketingdiensten met als voornaamste doel hun omzet te verhogen, maar ze wilden eerst zien wat het resultaat zou zijn voordat ze hun marketingbudget verhogen omdat ze tot nu toe maar slechte ervaringen hadden met andere partijen.

De uitdaging

Bij het begin van onze samenwerking met YourUnderwearStore.nl was de situatie verre van ideaal. Elke geïnvesteerde euro genereerde slechts €3,85 omzet, wat duidelijk liet zien dat er ruimte was voor verbetering. Daarnaast werden we geconfronteerd met budgetrestricties, wat betekende dat we slim en creatief moesten zijn om de gewenste resultaten te behalen. De winst optimaliseren was dus uiteindelijk het meest belangrijk.

Onze aanpak

Bij Evalco hebben we ons ten volle ingezet om de omzet te verhogen en tegelijkertijd de kosten onder controle te houden. Onze strategie om dit te bereiken omvatte de volgende belangrijke stappen:

1. Grondige Analyse: Onze reis begon met een diepgaande analyse van verschillende cruciale aspecten. We onderzochten onze eigen website, analyseerden de concurrentie en maakten een gedetailleerde studie van het marktlandschap. Deze grondige analyse vormde de basis van onze strategische benadering.

2. Google Ads-optimalisatie: Een van de hoekstenen van ons succes was de optimalisatie van onze bestaande Google Ads-campagnes. We hebben niet alleen geëvalueerd wat al werkte, maar ook nieuwe strategieën geïmplementeerd om onze doelgroep op een effectievere manier te bereiken. Dit omvatte het verfijnen van zoekwoorden, advertentieteksten en targeting om ervoor te zorgen dat onze advertenties relevant waren en opvielen.

3. Data-driven Besluitvorming: Bij Evalco hechten we veel waarde aan gegevens. We hebben data-analyse geïntegreerd in al onze besluitvormingsprocessen. Door voortdurend te leren van gegevens en inzichten hebben we onze campagnes aangescherpt en verbeterd. Dit leidde tot een aanzienlijke verhoging van de Return on Investment (ROI) en een meer kosteneffectieve benadering van onze marketinginspanningen.

Dankzij deze gerichte strategie en methodische aanpak slaagde Evalco erin om zowel de omzet te verhogen als de kosten te beheersen. We blijven streven naar groei en efficiëntie, met een focus op data-gedreven beslissingen en voortdurende optimalisatie om onze doelen te bereiken en onze klanten tevreden te stellen.

Resultaten

320% stijging in ROAS
Winst optimalisatie
23% meer sales

Conclusie

De samenwerking met Evalco heeft YourUnderwearStore geholpen om hun online marketingdoelen te overtreffen en aanzienlijk winstgevender te worden. Onze aanpak, gebaseerd op data-analyse en strategische Google Ads-optimalisatie, heeft geleid tot meetbare resultaten en een blijvende winstgevendheid voor onze klant.

Door deze succesvolle start kunnen we nog verder met deze klant groeien omdat we hebben laten zien wat er mogelijk is. Met meer budgetvrijheid kunnen campagnes beter geoptimaliseerd worden en kan er voor iedere geïnvesteerd euro nog meer omzet behaald worden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!