Levix

Samen voor online en offline succes

Met bits en bytes online verkopen

Levix is een dynamische retailketen die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige elektronica, gadgets en IT-oplossingen. Met meerdere vestigingen verspreid over het land biedt Levix een unieke winkelervaring waar klanten kunnen genieten van persoonlijk advies en hands-on interactie met de nieuwste technologische innovaties. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte laptop, smartphone of accessoire, Levix staat garant voor kwaliteit, service en een bruisende sfeer waar technologie tot leven komt.

Onze aanpak

Voor Levix hebben we een grondige aanpak ontwikkeld om server-side tracking te implementeren en de datafeed te beheren, terwijl we ook verantwoordelijk zijn voor het beheer van hun Google Ads-campagnes.

Om te beginnen hebben we server-side tracking geïmplementeerd om een nauwkeurige en betrouwbare gegevensverzameling te garanderen, ongeacht de bron van het verkeer of de interactie met de website van Levix. Deze aanpak stelt ons in staat om de volledige customer journey te volgen, inclusief offline interacties die online conversies kunnen beïnvloeden. We hebben ervoor gezorgd dat alle relevante gebeurtenissen en conversies, zoals aankopen, aanvragen voor offertes en nieuwsbriefaanmeldingen, correct worden vastgelegd en opgeslagen in het trackingplatform.

Vervolgens hebben we de datafeed van Levix geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat productinformatie accuraat, volledig en actueel is. Dit omvat het regelmatig updaten van productprijzen, beschikbaarheid en andere relevante details om ervoor te zorgen dat advertenties en vermeldingen op verschillende kanalen consistent en betrouwbaar zijn. We hebben ook aanvullende attributen toegevoegd aan de datafeed om de prestaties van advertenties te verbeteren, zoals GTIN’s (Global Trade Item Numbers) en productcategorieën.

Wat betreft het beheer van de Google Ads-campagnes, hebben we strategisch campagnes opgezet en geoptimaliseerd om de doelstellingen van Levix te ondersteunen. Of het nu gaat om het verhogen van het online en offline winkelverkeer, het genereren van leads of het stimuleren van verkopen, we hebben gerichte advertentiegroepen gecreëerd, relevante advertentieteksten geschreven en de juiste zoekwoorden en targetingopties geselecteerd om de advertentieprestaties te maximaliseren. Bovendien maken we gebruik van geavanceerde trackingmogelijkheden binnen Google Ads, zoals conversie-tracking en aangepaste doelgroepen, om de effectiviteit van de campagnes te meten en te optimaliseren.

Ons werk gaat verder dan alleen het opzetten van deze systemen. We voeren regelmatig tests en optimalisaties uit op zowel de server-side tracking als de Google Ads-campagnes om de prestaties te verbeteren en de ROI te maximaliseren. Ons team van experts analyseert voortdurend de verzamelde gegevens en rapporteert regelmatig aan Levix over de voortgang en resultaten van de campagnes. Op basis van deze inzichten stellen we aanbevelingen voor verbeteringen voor om de algehele effectiviteit van de marketinginspanningen van Levix te vergroten.

Met deze uitgebreide aanpak streven we ernaar om Levix te helpen zijn doelstellingen te bereiken en zijn aanwezigheid op de markt te versterken door middel van effectieve tracking, gegevensbeheer en gerichte online advertenties.

Tools

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!