MySteel

Een verlengstuk van het inhouse marketingteam, naadloos verbonden met succes.

Sterk merk bouwen in meerdere landen

MySteel is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van staalproducten en -oplossingen. Het merk biedt een breed scala aan hoogwaardige staalproducten, met een bijzondere focus op unieke cortenstaal plantenbakken. Deze plantenbakken zijn vervaardigd van cortenstaal, een speciale legering die een unieke roestige uitstraling ontwikkelt die tegelijkertijd beschermt tegen verdere corrosie. Met hun duurzaamheid, weerbestendigheid en karakteristieke uiterlijk vormen de plantenbakken van MySteel een unieke toevoeging aan elke ruimte, waardoor ze een favoriet zijn onder tuiniers, landschapsarchitecten en liefhebbers van modern design.

Onze aanpak

Bij MySteel hebben wij, als Evalco, een uitgebreide aanpak geïmplementeerd om hun online prestaties te verbeteren en hun groei te ondersteunen. Allereerst hebben we server-side tracking opgezet om nauwkeurige en betrouwbare gegevensverzameling te garanderen, waardoor MySteel een diepgaand inzicht krijgt in het gedrag van hun online bezoekers en de prestaties van hun website.

Daarnaast hebben we Channable geïmplementeerd, een krachtig platform voor feed management en online marketplaces. Hiermee hebben we ervoor gezorgd dat MySteel productinformatie efficiënt kan beheren en optimaliseren voor verschillende verkoopkanalen, waardoor ze hun bereik kunnen vergroten en meer potentiële klanten kunnen bereiken.

Naast deze technische implementaties bieden wij ook consultancy aan MySteel. We werken nauw samen met hun team om strategische inzichten te bieden en te helpen bij het identificeren van kansen voor verdere groei. Door onze expertise in digitale marketing en e-commerce te delen, ondersteunen we MySteel bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het maximaliseren van hun online succes.

Kortom, onze aanpak voor MySteel omvat niet alleen technische implementaties zoals server-side tracking en Channable, maar ook strategische consultancy om hen te helpen hun groeipotentieel volledig te benutten en hun positie in de markt te versterken.

Tools

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!