Wat is WordPress

WordPress is een open source CMS (Content Management System) dat gebruikers in staat stelt websites en blogs te maken, beheren en onderhouden. Het is een open source platform dat door duizenden developers over de hele wereld wordt ondersteund. Het is ook een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systemen op de markt.

Waarom is WordPress zo populair?

WordPress is zo populair omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Het is een open source platform met een grote online gemeenschap waar gebruikers van kunnen leren en hulp kunnen krijgen. Het heeft een grote bibliotheek van plugins en thema’s waarmee je je website en blog kunt aanpassen. Daarnaast is WordPress ook goedkoop en biedt het veel mogelijkheden voor SEO en zoekmachineoptimalisatie.

Waar download je WordPress?

WordPress is gratis te downloaden van de officiële WordPress-website. Je kunt ook verschillende hostingproviders gebruiken om WordPress te downloaden en te installeren.

Hoe host je WordPress?

Als je WordPress wilt hosten, heb je een webhostingaccount nodig. Er zijn verschillende hostingproviders die WordPress-hosting aanbieden. Je kunt een hostingprovider kiezen die WordPress al voor je heeft geïnstalleerd, of je kunt WordPress zelf installeren op je hostingaccount. Nadat je WordPress hebt geïnstalleerd, kun je de gewenste thema’s en plugins installeren en je website of blog samenstellen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!