Een zakelijk mailadres aanmaken (3 voordelen)

1. Het staat professioneler

Wanneer u een mailadres gebruikt waarin uw bedrijfsnaam verwerkt is zult u vrijwel altijd serieus worden genomen. Men is namelijk direct geneigd te denken dat u een serieuze onderneming heeft. Een hobbyist heeft vaak geen bedrijfsnaam en zal daarom ook geen dergelijk emailadres gebruiken. U bent daarentegen een professional en zal dit ook uitstralen.

Zelfs als u onder uw eigen naam werkt en geen aparte bedrijfsnaam heeft loont het om een zakelijk emailadres te gebruiken. U kunt dan bijvoorbeeld uw eigen naam als domein registeren en daaruit een mailadres aanmaken. Het effect hiervan is een beetje vergelijkbaar met wanneer u een bedrijfsnaam gebruikt.

2. Het maakt u herkenbaar (en vaak ook betrouwbaar)

Emails die afkomstig zijn van een bedrijf worden na een tijdje herkend en daardoor als legitiem beschouwd. Het feit dat uw emailadres bekend voorkomt geeft vertrouwen aan de ontvanger.

Ook als ze u nog niet kennen kan men u echter vaak wel makkelijk opzoeken via Google en zo zien dat u betrouwbaar bent.

3. Het zorgt voor verbondenheid onder uw personeel

Mocht u met personeel werken dan hebben ook zij er ook baat bij wanneer ze een eigen mailadres krijgen. Allereerst omdat de eerdergenoemde voordelen natuurlijk ook voor hun gelden. Daarnaast geeft het hebben van een eigen mailadres onder een bedrijfsnaam al snel een gevoel van verbondenheid. Uw personeelsleden krijgen als het ware het gevoel ergens bij te horen. Dit komt de werksfeer ten goede en zal bijdragen aan hun inzet en prestaties.

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!