Hoe schrijf je een goede over ons pagina?

Een goed geschreven over ons pagina kan meer voor jouw bedrijf doen dan dat je waarschijnlijk denkt. Deze pagina biedt je namelijk de kans om jouw bezoekers te laten zien wie je bent als bedrijf, wat je doet en waar je voor staat. Daarnaast kun je op deze pagina bezoekers aansporen om over te gaan tot een gewenste actie, zoals een inschrijving voor de nieuwsbrief of zelf het aankopen van een product. In deze blog vertellen we je alles over hoe je zelf een goede over ons pagina schrijft.

Belangrijke onderdelen op de over ons pagina

Maak de pagina persoonlijk.
Een goede over ons pagina is persoonlijk. Laat zien wie het bedrijf is en uit welke medewerkers het bedrijf bestaat. Je kunt dit wat persoonlijker maken door bijvoorbeeld quotes van medewerkers toe te voegen. Zo krijgt de bezoeker een goed beeld van wie er achter het bedrijf zit(ten).

Relevantie
De inhoud van de pagina moet natuurlijk relevant zijn voor de bezoekers. Het is daarom belangrijk dat de bezoeker zich herkent in de tekst op de pagina. Schrijf bijvoorbeeld vanuit het probleem dat een consument heeft, waarvoor jouw bedrijf de oplossing biedt. Wat daarnaast goed werkt is uitleggen waarom het bedrijf tot stand is gekomen, zeker als dat is ontstaan vanuit het probleem dat de lezer zelf heeft.

Call-to-action
Wanneer bezoekers doodlopen op de over ons pagina, is dat een gemiste kans. Je kan namelijk makkelijk bezoekers aansporen tot het nemen van een actie, zoals doorklikken naar andere pagina´s of contact opnemen.

Laat je successen zien
Je herkent het zelf misschien ook wel: wanneer je een product wil kopen, maar twijfelt, neem je al gauw een kijkje bij de recensies. Door bijvoorbeeld recensies toe te voegen, laat je zien hoe andere klanten jouw dienst of product hebben ervaren. Zo kun je bij een B2B bedrijf ook laten zien voor welke opdrachtgevers jouw bedrijf al werkzaam is geweest. Op deze manier wek je vertrouwen bij de lezer en zullen zij wellicht zelf verder actie ondernemen.

Updaten
Niets is meer zonde dan een goede over ons pagina die niet up-to-date is. Werk de inhoud daarom regelmatig bij zodat de bezoekers recente informatie kunnen lezen.

Kan Evalco jouw bedrijf ondersteunen door bijvoorbeeld het schrijven van content voor je website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!