Ook in 2019 blijven groeien als bedrijf? (3 tips!)

Allereerst willen wij u natuurlijk een gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk weet u dit jaar al uw doelen te bereiken. Al gaan we niet alleen hopen, maar zullen we u hierbij ook 3 tips geven waardoor uw onderneming ongetwijfeld zal groeien.

1. Blijf leren 

Ze zeggen weleens dat een mens eigenlijk nooit uitgeleerd raakt. Wij geloven daar ook in. Dit geldt zeker voor ondernemers. Als u een bedrijf runt dan is het altijd verstandig om uzelf te blijven ontwikkelen. De markt staat namelijk nooit stil, dus het zou zonde zijn om zelf wel in het verleden te blijven hangen.

2. Kijk eens naar de concurrent

Ondanks dat het altijd goed is om uw eigen ding te doen kan het daarnaast geen kwaad om eens te kijken naar wat de concurrent doet. Dit klinkt voor de hand liggend, maar niet iedereen doet het op de juiste manier. Met concurrenten bedoelen we overigens niet alleen die ondernemer van twee straten verderop, maar ook bedrijven aan de andere kant van de wereld. Zolang ze maar in dezelfde branche zitten als u. Bekijk eens wat websites, bestel een product of loop een keer bij een concurrerende winkel binnen. Allemaal manieren om erachter te komen hoe andere ondernemers het aanpakken. De kans is groot dat u hierdoor nieuwe inzichten krijgt en weet wat er in uw branche speelt.

3. Vergeet de teksten niet

Het hebben van slechte teksten zal ongetwijfeld veel klanten wegjagen, hoe goed uw product ook is. Natuurlijk zullen niet alle bezoekers erop letten, maar slordige teksten schrikken meer mensen af dan u misschien denkt. Daarnaast kan een aantrekkelijk geschreven tekst mensen overhalen om voor u te kiezen in plaats van de concurrent. U vraagt zich nu misschien af: ‘’waar moet een goede tekst dan aan voldoen?’’ Al is het lastig om hier een goed antwoord op te kunnen geven. Het ligt er namelijk een beetje aan wat u wilt. Al zijn er natuurlijk wel de basisregels waar rekening mee gehouden moet worden, namelijk:

Als u hierover meer wilt weten dan kunt u klikken op de bijbehorende links. Daarnaast is het misschien de moeite waard om een tekstschrijver in te huren of ons eens te mailen voor vrijblijvend advies.

We hopen dat deze tips een beetje nuttig voor u waren. Mocht u nog meer hulp of advies willen, dan mag u altijd mailen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!