Het gevaar van slechte video’s

We hebben in onze eerdere blogs vaak verwezen naar bedrijfsvideo’s. Dit omdat het een hele goede manier is om uw onderneming te promoten. Vandaar dat we het vrijwel ieder bedrijf kunnen aanraden om wat met video te doen. Al is het maar een kort filmpje voor op de website.

Alhoewel we bijna zouden zeggen ‘’beter een simpel filmpje dan geen filmpje’’ is dat eigenlijk niet waar. Een slechte video doet namelijk meer kwaad dan goed.

Slechte/matige video’s

Er zijn bedrijfsvideo’s waarin het geluid amper te horen is. Of dat iemand wat probeert te vertellen, maar dit erg slecht uit de verf komt. Dit soort dingen zijn geen goede reclame.

Niet iedereen is even goed in presenteren, maar een goede filmmaker weet de betreffende persoon enkele instructies te geven waardoor het net wat beter zal overkomen. Of bewerkt de video op een dusdanig manier dat het niet opvalt.

Als er echter niemand is om dit soort dingen te corrigeren dan levert dan vaak een matige video op. Met als gevolg dat die niet gepubliceerd zal worden, wat natuurlijk zonde is van de tijd welke men erin gestoken heeft.

Al is het natuurlijk nog erger als deze wel online gezet wordt en u als bedrijf een slechte indruk op klanten zal maken.

De oplossing hiervoor is om niet zelf wat te gaan rommelen, maar gebruik te maken van een professional. Ervaren filmmakers hebben zowel de kennis als apparatuur om dit soort fouten te voorkomen. Tevens kunnen ze in de nabewerking nog allerlei dingen aanpassen om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke video mooier oogt.

We willen u zeker niet ontmoedigen om zelf wat te experimenteren met een camera, maar houd deze informatie wel in uw achterhoofd. Het zou namelijk zonde zijn als u per ongeluk klanten gaat wegjagen met matige video’s.

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!