Bedrijfsvideo laten maken? 3 goede onderwerpen!

Zoals u waarschijnlijk al in onze eerdere blogs hebt gelezen is een bedrijfsvideo laten maken een goede investering. Met name omdat de kans groot is dat uw concurrenten nauwelijks wat met video gedaan hebben.

We krijgen vaak wel de vraag of we ‘’leuke video ideeën’’ hebben. Veel ondernemers hebben namelijk geen enkel idee waarover hun video zou moeten gaan. Vandaar dat we in deze blog 3 goede onderwerpen met u zullen delen.

1. Een instructievideo

Veel van onze klanten krijgen regelmatig de vraag hoe hun product werkt. Met name mensen die gereedschap of keukenapparaten verkopen. Alhoewel ze vaak wel een uitleg hebben in tekstvorm is deze niet voor iedereen duidelijk. Een filmpje zou in dit geval beter zijn.

Er zijn echter ook veel websites met een instructiefilmpje, maar dat komt meestal niet van henzelf. In de meeste gevallen is het geproduceerd door de fabrikant van het product. Dit is op zich prima, maar het zou toch leuker zijn wanneer u eigen personeel laat zien hoe het werkt?

Een bijkomend voordeel is dat eigen video’s vaak ook op een eigen kanaal geplaatst worden, waardoor iedere kijker ziet dat de video van uw bedrijf komt. Wat natuurlijk ideaal is voor uw naamsbekendheid.

2. De algemene bedrijfsfilm

Het meeste vraag is echter naar een algemene bedrijfsvideo, waarin u kennis maakt met het bedrijf in kwestie. Er wordt in en rondom het pand gefilmd, enkele werkzaamheden komen in beeld en soms krijgt u medewerkers te zien. De kijker kan zo bijna letterlijk kennismaken met uw bedrijf.

Dit concept is misschien niet nieuw, maar nog steeds erg effectief. We kunnen ieder bedrijf aanraden om een dergelijke video te laten maken.

3. Informatieve video’s

Het derde format dat we hebben is de informatieve video. In principe heeft dit concept raakvlakken met de eerdergenoemde instructievideo, aangezien daar ook informatie gegeven wordt. Toch zijn er ook andere dingen waarover uitleg gegeven kan worden.

Denk bijvoorbeeld aan filmpjes waarin wordt uitlegt waarom u producten zulke hoge kwaliteit hebben, hoe de garantieregeling werkt en andere achtergrondinformatie.

Dit zijn zomaar drie simpele maar effectieve video formats. Wilt u ook een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We laten u dan zien dat er ook voor uw bedrijf meer mogelijk is dan u denkt!

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!