Just Garden

Van offline naar online

Ondernemen met passie voor tuinen

Just Garden is een vooraanstaand hoveniersbedrijf dat zich richt op het hogere segment. Ze creëren exclusieve en adembenemende buitenomgevingen voor veeleisende klanten. Ze geloven dat een tuin meer is dan alleen beplanting en streven ernaar om tuinen te ontwerpen die dienen als verlengstuk van de leefruimte, een oase van rust en schoonheid. Het ervaren team van hoveniers staat bekend om hun vakmanschap en oog voor detail. Ze streven naar perfectie in elk aspect van hun werk en leveren duurzame en prachtige resultaten. Ze hebben een klantgerichte aanpak en werken nauw samen met klanten gedurende het hele proces. Just Garden is de ideale partner voor diegenen die streven naar een luxueuze buitenruimte van uitzonderlijke kwaliteit.

Aanpak en Strategie

We hebben een strategie ontwikkeld voor Just Garden en een boeiende video opgenomen om te illustreren wat ze precies doen. Dankzij de implementatie van online advertenties en een aantrekkelijke website trekken ze nu de meest interessante klanten aan via hun website.

Door middel van gerichte online advertenties zorgen we ervoor dat de boodschap van Just Garden op de juiste plekken en bij de juiste doelgroep terechtkomt. Dit stelt hen in staat om hun bereik te vergroten en potentiële klanten te inspireren met hun prachtige tuinontwerpen, vakkundige aanleg en uitmuntend onderhoud.

Met hun strategie, video en online aanwezigheid zijn ze erin geslaagd om hun merkbekendheid te vergroten en te profiteren van een groeiende klantenkring. Just Garden is nu gepositioneerd als dé keuze in de regio voor diegenen die streven naar exclusieve en adembenemende tuinontwerpen, en ze blijven hun online aanwezigheid en marketinginspanningen optimaliseren om hun succes verder te vergroten.

Vorige slide
Volgende slide

Meer cases

Waar kunnen we je mee helpen?

Plan een kennismaking

Binnen 1 minuut geregeld

Maak je al gebruik van Google Ads?


Maandelijks marketing budget beschikbaar


100% vrijblijvend!