Pukkiesport

Geniet van ons werk!

Project

Om het project Pukkiesport van de gemeente ‘s-Hertogenbosch te promoten wilden de gemeente graag een promotievideo opnemen met haar partners. Met een frisse blik mochten we kijken hoe we dit het beste konden aanpakken. De gemeente heeft contact opgezocht met haar partners en zijn op locatie gaan filmen met als eindresultaat de bovenstaande video.

Publicatie

Voor de publicatie van de video hebben we de gemeente ‘s-Hertogenbosch ondersteund en geadviseerd. De video is geplaatst op YouTube via het s-port kanaal van de gemeente en vervolgens geplaatst op Facebook en gespreid gedeeld. Het advies was om enkele dagen na de publicatie de video in de juiste doelgroep te promoten.

Project Details

Project: Promotievideo
Klant: Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch Over Ons

“Een dag opgetrokken met Erwin van Evalco om het filmpje Pukkiesport te maken. En wat was het leuk! Evalco begrijpt de boodschap, zijn enthousiast en zeer vakkundig. Het resultaat is super. Met heel veel trots laat ik het filmpje graag zien aan het netwerk in de gemeente 's-Hertogenbosch, de GGDHvB, Welzijn Divers, sportaanbieders, Kinderdagverblijven en Peuterarrangementen. En ik hoop dat het bij mag dragen dat veel ouders met hun jonge kinderen mee gaan doen aan Pukkiesport. Lekker bewegen me je eigen kind, spelenderwijs ontdekken en samen genieten. Wat wil je nog meer? ze zijn vakkundig, enthousiast en hij voelt het allemaal harstikke goed aan.”

Monique Mallens
Projectmanager, Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mail.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2018