Online gevonden worden

Tips om online goed gevonden te worden

Je hebt een Website wat natuurlijk super tof is! Het liefst wil je dat heel de wereld je site gaat bekijken. Daarom geven we je drie handige tips die je makkelijk kan toepassen om te zorgen dat je goed gevonden word op het internet.

3 SEO Tips 

Tip 1: Geef het tijd.
Gun het tijd om goed in de zoekmachines gevonden te worden.Het is niet mogelijk om organisch meteen boven aan te staan in alle zoekmachines. Wel als je gaat adverteren maar dat is niet het doel. Het heeft tijd nodig om te scoren in bijvoorbeeld Google. Meer informatie over het optimaliseren van je website kan je hier vinden.

Tip 2: Sociale Media.
Zorg ervoor dat je sociale media accounts staan gekoppeld aan je website. Dit kan je bij elk groot sociale media platform doen. Bij Facebook en YouTube bij je pagina instellingen. En bij twitter op de pagina zelf. Probeer ook zoveel mogelijk posts die je schrijft op sociale media een linkje naar je site toe achter te laten.

Tip 3: Informatie.
‘Content is King’ met dit gezegde in ons achterhoofd schrijf je teksten. Zoekmachines worden steeds slimmer. Robotjes komen als het waren op je website en lezen alles razend snel door om te weten wat er op je website staat. Een goede bots.txt is daarom belangrijk. Dit bestand verteld precies waar de robots je content kunnen vinden en of welke pagina’s ze juist niet moeten komen doorzoeken bijvoorbeeld de inlog pagina van je website

Vooral de eerste is een belangrijke. Organisch gevonden worden kan en wil je niet geforseert doen. Je wilt namelijk niet dat Google je gaat ‘straffen’ omdat je het niet op de wijze doet zoals Google het graag ziet. dan is er natuurlijk de vraag: Hoe ziet Google het dan het liefste? Op die vraag kan niemant je antwoord geven. Ze laten zo nu en dan wat los waar wij als marketeers wat mee kunnen. Maar hoe het echt werkt, dat weet niemand. Dan komt het echt op testen neer en spelen met de content op een website.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017