Commercials

Of het nou op TV is of op Internet.

TV commercials of op Internet?

Waar ken je de meeste bekende merken van? Waarschijnlijk televisiereclames. De combinatie van beeld en geluid is namelijk een zeer krachtige manier om mensen hun aandacht te trekken. Of het nou gaat om een informatieve of commerciële video, de boodschap wordt vaak al snel duidelijk. Hoe zou het zijn als ook jouw product op deze manier in beeld gebracht wordt? Dat kan geregeld worden.

Een commercial op televisie laten uitzenden is misschien wat te prijzig, maar tegenwoordig zijn er genoeg alternatieven vaak werken deze ook beter, aangezien de reguliere televisie steeds minder populair wordt. Met name de jeugd werkt steeds meer met Instagram, Facebook en Youtube. Daarom zijn dit de kanalen waar we ons op gaan focussen.

Een goede commercial moet aan meerdere dingen voldoen. Hij moet pakkend zijn, mooi gefilmd en daarnaast slim gemonteerd. Evalco heeft de kennis in huis om deze drie factoren te combineren.

Allereerst hebben we naast cameramensen ook marketingspecialisten in huis. Zij bedenken een sterk concept waarmee jouw video gaat scoren. Dan is het aan de cameramannen om dit zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Aangezien we alles zelf monteren kunnen we ook de afwerking volledig mogelijk onder controle houden.

In de meeste gevallen sta je er nadat de video klaar is alleen voor. Bij Evalco is dit echter niet het geval. Naast dat we je zo goed mogelijk adviseren kunnen we je ook ondersteunen in het verspreiden van je video. Bijvoorbeeld door het op een slimme manier te delen op social media. Dit om zoveel mogelijk uit je investering te halen.

Voordat we beginnen krijg je uitgebreid de kans om je wensen en eisen met ons te delen. Wil je liever zo min mogelijk nadenken over het concept? In dat geval bedenken wij wat voor je en hoef jij daarna alleen toezegging te geven.

 Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

We doen ons best om na de opnames de commercial binnen 14-30 dagen op te leveren. het kan namelijk nogal wat tijd kosten inverband met bijvoorbeeld animering of proffesionele colorgrading toe te passen.

Mijn bedrijf is kleinschalig. Is deze dan wel geschikt voor een video?

In de meeste gevallen wel. Meestal word deze dan uiteraard niet uitgezonden op TV maar wel geadverteerd op bijvoorbeeld YouTube of andere kanalen. We passen onze video’s er namelijk op je bedrijf aan. In het intake gesprek zullen we aangeven of we denken dat het wat voor jou is.

Moet ik zelf ook in beeld komen?

Nee, dit is absoluut niet verplicht. Jij en het overige personeel hoeven niet in beeld, al kan het wel een erg goede toevoeging zijn. In het vrijblijvende gesprek kijken we of het meerwaarde heeft en wie er voor openstaat.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017