Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wat als jouw website beter zou zijn
dan die van je concurrent.

Meteen bovenaan in Google?

Wil jij zo snel mogelijk meer bezoekers hebben? Dat kan! Met zoekmachine adverteren is dit vandaag nog mogelijk.

Hoe goed je website ook is, als je geen bezoekers aantrekt heb je er weinig aan. Toch is de kans redelijk groot dat ook jouw site niet onder de aandacht zal komen, aangezien er in de meeste branches veel concurrentie is.

De oplossing

Een potentiele oplossing is zoekmachine optimalisatie. Dit is een methode die ervoor zorgt dat je website via een bepaald aantal woorden beter gevonden gaat worden. Het heeft echter wel even tijd nodig. Als je liever morgen al resultaat ziet dan hebben we wellicht een betere optie voor je, namelijk zoekmachine adverteren.

Hiermee kun adverteren in zoekmachines en displaynetwerken. Dit zorgt ervoor dat je bovenaan komt te staan in Google maar ook kunt verschijnen in apps als Youtube en Gmail.

Wat gaan we doen?

Allereerst gaan we kijken naar je site. Wat straal je uit en zoekwoorden passen bij jou? Deze informatie hebben we nodig om het maximale uit de campagne te halen. Indien nodig geven we je ook advies over je teksten.

Doelgroep analyseren

Nadat we een goede indruk van je onderneming hebben beginnen we met een doelgroep analyse. Dit houdt in dat we uitgebreid onderzoeken wat voor bezoekers jij momenteel aantrekt en in de toekomst aan zou kunnen trekken. Uiteraard krijg je dit rapport zelf ook te lezen.

Vanuit het onderzoek stellen we een plan op. Hierin staat concreet naar welke resultaten we streven en hoe we deze gaan behalen. Als jij akkoord bent dan kunnen we beginnen!

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waarom maandelijkse kosten?

Het maandelijkse gebruiken wij om jouw site online te houden. Je site draait namelijk op onze servers, ook wel hosting genoemd.
Extra domeinen aanvragen is ook mogelijk.

Wat is een domeinnaam?

Een domein naam is de benaming van een website, in ons geval Evalco.nl.
Deze is uniek en er kunnen nooit 2 websites zijn met dezelfde domeinnaam.

Hoe snel word mijn website geleverd?

We doen ons best om uw website binnen twee weken op te leveren.

Hoe lang zit ik aan dat abonnement vast?

Het eerste jaar zit je aan ons abonnement vast, hierna is deze maandelijks opzegbaar. Uiteraard kan je jouw domeinnaam dan meenemen.

Kan mijn site gehackt worden?

Kort en simpel gezegt, ja dit kan. Maar professionele hackers kunnen tegenwoordig alle sites hacken, zelfs die van de FBI.
Zolang je geen problemen zoekt met dit soort mensen zal er niks gebeuren met je website.
Hiernaast zorgen wij ervoor dat jouw website altijd de laatste beveiligings updates heeft wanneer deze uitgebracht worden.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017