Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wat als jouw website beter zou zijn
dan die van je concurrent.

Meteen bovenaan in Google?

Wil jij zo snel mogelijk meer bezoekers hebben? Dat kan! Met zoekmachine adverteren is dit vandaag nog mogelijk.

Hoe goed je website ook is, als je geen bezoekers aantrekt heb je er weinig aan. Toch is de kans redelijk groot dat ook jouw site niet onder de aandacht zal komen, aangezien er in de meeste branches veel concurrentie is.

De oplossing

Een potentiele oplossing is zoekmachine optimalisatie. Dit is een methode die ervoor zorgt dat je website via een bepaald aantal woorden beter gevonden gaat worden. Het heeft echter wel even tijd nodig. Als je liever morgen al resultaat ziet dan hebben we wellicht een betere optie voor je, namelijk zoekmachine adverteren.

Hiermee kun adverteren in zoekmachines en displaynetwerken. Dit zorgt ervoor dat je bovenaan komt te staan in Google maar ook kunt verschijnen in apps als Youtube en Gmail.

Wat gaan we doen?

Allereerst gaan we kijken naar je site. Wat straal je uit en welke zoekwoorden passen bij jou website? Deze informatie hebben we nodig om het maximale uit de campagne te halen. We zetten de campagne zo breed mogelijk op maar letten naturlijk wel op het beschikbare budget.

Doelgroep analyseren

Nadat we een goede indruk van je onderneming hebben beginnen we met een doelgroep analyse. Dit houdt in dat we uitgebreid onderzoeken wat voor bezoekers jij momenteel aantrekt en in de toekomst aan zou kunnen trekken. Uiteraard krijg je dit rapport zelf ook te lezen.

Vanuit het onderzoek stellen we een plan op. Hierin staat concreet naar welke resultaten we streven en hoe we deze gaan behalen. Als jij akkoord bent dan kunnen we beginnen!

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

De Investering

Onze prijzen, wij doen niet vaag over ons uurtarief.

SEA vanaf €150 p/m

N

Optimaliseren

Door de advertenties te blijven optimaliseren zorgen we ervoor dat de maandelijkse advertentie kosten dalen en de juiste bezoekers op de website komen.

N

Combineren

Flexibelen inzetbare uren om te zorgen dat het eventuweel combineren met onze andere diensten goed mogelijk is.

N

Betrokken

We geven inzicht in wat we doen. Zo kunnen we er samen ervoor zorgen dat we de juiste persoon op jouw website terecht komt.

N

Goede prijs

De kosten zijn €75,- per uur met minimale afname van twéé uur per maand.

Veel gekozen mogelijkheden

SEO

vanaf € 150 p/m

Bedrijfsvideo

Vanaf € 495

Bedrijfsvideo

Vanaf € 495

We geven altijd bijpassend advies en luisteren graag naar uw media behoeftens.

Uitgebreide specficaties

Websitescan

Voor we je campange op zetten scannen we je website. Zo kijken we wat het beste bij je past.

Campange

We zetten je campange breed op. Monitoren deze en werken het bij.

Onderhouden

We onderhouden je campange om er op deze manier voor te zorgen dat de betalende bezoeker ook echt op jouw website moet zijn.

Raportage

Je ontvangt elke maand een raportage van ons. Zo kan je precies zien wat we doen.

Combineer

Combineer zoekmachine adverteren (SEA) met onze zoekmachine optimalisatie (SEO) voor het ultime resultaat. We zijn flexibel en daardoor kunnen we makkelijk schuiven met uren.

Veel gestelde vragen

Waarom niet eenmalig?

Een goede campange bouw je op en houd je bij. Vandaar dat we hem op deze manier steeds breder groter kunnen maken en de zoekwoorden die gemaakt zijn op deze manier optimaal bij kunnen houden. Natuurlijk hang het af wat voor bedrijf je hebt en het aantal uren die we minimaal nodig hebben. Dit gaan we uitzoeken en een advies op geven.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Ja, zo zit je nergens aan vast.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017