Social media & advertising

Sterk online met sociale media

Slim inspelen op de massa

Het aantal personen dat tegenwoordig niet meedoet aan sociale media is op één hand te tellen. De meeste mensen zijn dagelijks actief op Facebook, Twitter of Instagram. Zelfs de enkeling die het niet leuk vindt komt er vaak niet onderuit. Dus of je het nou leuk vindt of niet, het is gezien de populariteit een perfecte plek om te adverteren.

Dat is precies de reden dat sommige van onze teamleden hun social media verslaving hebben omgezet een in expertise op dit gebied. Zij kennen deze mediums door en door. Hierdoor zijn ze de juiste personen om je te helpen met een social media campagne. We gaan er namelijk voor zorgen dat jouw bedrijf actief gepromoot gaat worden via een van deze social media sites.

In sommige gevallen is het nodig om een speciale versie van je logo te laten maken. Deze is dan geoptimaliseerd voor het medium waarop je wilt adverteren. Ook dit kun je bij ons laten doen.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waarom maandelijkse kosten?

Het maandelijkse gebruiken wij om jouw site online te houden. Je site draait namelijk op onze servers, ook wel hosting genoemd.
Extra domeinen aanvragen is ook mogelijk.

Wat is een domeinnaam?

Een domein naam is de benaming van een website, in ons geval Evalco.nl.
Deze is uniek en er kunnen nooit 2 websites zijn met dezelfde domeinnaam.

Hoe snel word mijn website geleverd?

We doen ons best om uw website binnen twee weken op te leveren.

Hoe lang zit ik aan dat abonnement vast?

Het eerste jaar zit je aan ons abonnement vast, hierna is deze maandelijks opzegbaar. Uiteraard kan je jouw domeinnaam dan meenemen.

Kan mijn site gehackt worden?

Kort en simpel gezegt, ja dit kan. Maar professionele hackers kunnen tegenwoordig alle sites hacken, zelfs die van de FBI.
Zolang je geen problemen zoekt met dit soort mensen zal er niks gebeuren met je website.
Hiernaast zorgen wij ervoor dat jouw website altijd de laatste beveiligings updates heeft wanneer deze uitgebracht worden.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017