SEA

Zoekmachine adverteren

Samen groeien?

Vraag gratis een offerte of informatie aan.

Adverteren in Google

Als u uzelf een beetje bezig hebt gehouden met marketing dan heeft u ongetwijfeld weleens gehoord van SEO en SEA.

Ondanks het feit dat het van cruciaal belang is dat u, uw SEO op orde heeft, mogen ook de voordelen en het potentieel van SEA niet over het hoofd worden gezien. SEA of ‘search engine advertising’ zorgt er namelijk voor dat u meteen resultaten kunt boeken. Wij kunnen voor onze klanten een SEA audit uitvoeren welke onder meer aan het licht brengt op welke zoekwoorden u met uw online advertentiecampagne zou moeten gaan focussen. SEA maakt het ook voor nieuwe bedrijven mogelijk om zich meteen een bepaalde positie toe te eigenen binnen de doelmarkt waarin ze actief zijn. Zo kunt u middels adverteren direct resultaat behalen in de zoekmachines.

SEA Advertentiemogelijkheden

Er is meer dan alleen Google, Wij zijn gedreven om te sturen op conversies waardoor we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk kanalen bewandelen en een goede omzet kunnen realiseren met de juiste investering. Wij hebben kennis van Google search ads tot shoppeng van Bing ads tot displaycampagnes. Ons doel is om een zo hoog mogelijk rendament te realiseren met zo min mogelijk euro’s

Voordelen van adverteren

SEA

Hoe ziet een succesvol traject er uit?

Laat u uw campagnes uitbesteden bij Evalco? Dan doorlopen we samen de volgende stappen.

Wij gaan aan de slag met de mogelijke data die er mogelijk al is. In combinatie met data en vragen die we gaan stellen kunnen we beter de campagnes op uw bedrijf afstemmen. 

Laat u uw campagnes door Evalco maken? dan maken we samen een passende strategie voor uw business en kiezen we het juiste platform om op te adverteren

De eerst advertentie campagnes gaan live vanaf dit moment word u direct gevonden op het kanaal wat we in de strategie samen hebben bepaald.

We gaan aan de hand van periodieke metingen uw advertenties optimaliseren en uitbreiden naar wellicht meerder kanelen/netwerken.

Teamwork

Wij geloven sterk in het samenwerken als een team en zien onszelf als een extra collega binnen jouw bedrijf. Binnen onze expertise in de digital marketing blijven we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opzetten van een social media campagne, het optimaliseren van uw website voor zoekmachines of het ontwikkelen van een compleet nieuwe online aanwezigheid, wij staan klaar om u te helpen. 

Kennismaken?

Klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? en maak je graag kennis digitaal of in persoon?

Erwin van Lieshout
SEA Specilist

Waar kunnen we u mee helpen?