Remarketing

Overtuig de afhakers alsnog

Maak klanten van twijfelaars

Hoe goed je site ook is, een deel van de bezoekers zal afhaken. Hoe zou het zijn om deze mensen uiteindelijk toch nog te kunnen overtuigen? Dat deze bezoekers toch nog wat gaan kopen?

Wij kunnen dit voor je realiseren.

Remarketing is een methode die werkt met de kracht van herhaling. Hiermee raken twijfelde klanten vaak toch nog overtuigd en kunnen afhakers zich bedenken. De perfecte manier om zoveel mogelijk uit je bezoekers te halen.

Hoe werkt het?

Als je een beetje op internet rondkijkt kom je ongetwijfeld veel advertenties tegen. Wanneer je gebruikt maakt van remarketing krijgen je bezoekers, na hun bezoek op je site, op die plaatsen jouw advertenties te zien. Hierdoor worden ze weer herinnert aan jouw product of dienst en kunnen ze ervoor kiezen om weer bij je terug te komen.

Hoe dit mogelijk is? Het kan omdat de meeste van deze banners geplaatst worden via Google, het bedrijf waarmee we samenwerken voor onze remarketing campagnes. Wij zorgen er dus voor dat je bezoekers regelmatig aan je herinnert worden.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Krijg ik een inzicht in wat jullie precies voor mijn site doen?

Uiteraard. Indien gewenst zullen we je bij het proces betrekken en ervoor zorgen dat je later ook zelf aan de slag kunt. Tenzij je er zelf geen behoefte aan hebt natuurlijk. In dat geval zullen we je alleen lastig vallen met de resultaten 😉

Ik vind al die termen nogal lastig. Kunnen jullie het mij wat meer toelichten?

Jazeker! In onze blogs leggen we dit tot in detail voor je uit. Ook zijn we altijd bereid je vragen te beantwoorden per mail.

Ik zie van allerlei mogelijkheden op jullie site maar heb geen idee welke ik moet kiezen. Wat nu?

Dat is geheel te begrijpen. Stuur even een mailtje en we geven je vrijblijvend advies.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017