Linkbuilding

Wat als jouw website beter zou zijn dan die van je concurrent.

Google loves you when others love you first

Het klinkt misschien gek, maar een site waarbij alles op een slimme manier aan elkaar gelinkt is doet het beter in Google of andere zoekmachines. Hetzelfde geldt voor een site waarnaar veel andere sites linken. Daarom is het als het ondernemer slim om wat met linkbuilding te doen. Dit kan zijn in vorm van het schrijven van een blog op een andere website met links naar je eigen site. Of door andere slimme methodes.

Wat is linkbuilding?
Linkbuilding is het optimaliseren van de links op en naar je site. Dus zowel de links binnen je site (tussen je eigen pagina’s) als links op andere sites die naar jou website linken.

De voordelen van linkbuilding:

  • Een hogere positie in Google
  • Meer naamsbekendheid
  • Bezoekers blijven langer hangen
  • Hogere kans op verkopen

Let op!
Een nadeel aan linkbuilding is dat er veel mensen zijn die er snel geld aan proberen te verdienen. Ze beloven veel, maar de resultaten vallen vaak tegen. Vandaar dat we het af raden om zelf met linkbuilding aan de slag te gaan. Linkbuilding kost gewoon veel tijd en geld. We schrijven blogs, zoeken de meest ideale website waar we dit relevant voor je kunnen posten. 

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Hoelang zijn jullie hiermee bezig?

Het werkt op abbonement basis. Dit fluctueert per klant per wens. en geven hier advies op. het meest ideale is wekelijks één link bouwen naar je eigen site. Het ‘bloggen’ op andere websites kunnen ook kosten aan verbonden zijn.

Wat is het verschil tussen dit en zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie gaan we aan je site werken zodat deze niet alleen fijner te gebruiken is, maar ook steeds beter gevonden gaat worden in Google.

Bij zoekmachine adverteren zorgen we ervoor dat je direct bovenaan instaat in Google door middel van een advertentie. Dit zal echter maar tijdelijk zijn.

Zoekmachine adverteren levert altijd veel resultaten op, maar is wel prijzig. Zoekmachine optimalisatie heeft wat tijd nodig, maar daar heb je weer langer plezier van.

Krijg ik een inzicht in wat jullie precies voor mijn site doen?

Uiteraard. Indien gewenst zullen we je bij het proces betrekken en ervoor zorgen dat je later ook zelf aan de slag kunt. Tenzij je er zelf geen behoefte aan hebt natuurlijk. In dat geval zullen we je alleen lastig vallen met de resultaten.

Ik zie van allerlei mogelijkheden op jullie site maar heb geen idee wat ik moet kiezen. Wat nu?

Dat is geheel te begrijpen. We geven elke klant passend advies voor zijn of haar media behoeftes.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Ter ere van 3 jubilarissen bij Pon Equipment is er een feestavond en open dag georganiseerd. Om nog lang na te kunnen genieten van de festiviteiten hebben we Evalco gevraagd om de feestavond vast te leggen.  ”

 

 

Paul Lunenburg
Manger Service, Pon Equipment

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017