Evenementen fotografie

Foto’s om te delen

Zorg dat ze je foto’s gaan delen

Wat is er nou leuker dan je evenement steeds weer opnieuw te kunnen herbeleven?

Een fotoreportage van je festival of bijeenkomst is niet alleen leuk, het zal er ook voor zorgen dat nieuwe mensen aangetrokken worden om naar een volgende editie te komen. Ook zullen eerdere bezoekers hierdoor napret beleven en daardoor graag nog eens terugkomen.

Onze fotograven hebben een passie voor festivals en zien het als uitdaging om zoveel mogelijk mooie momenten op camera vast te leggen. Je zult versteld staan van wat ze allemaal hebben gezien.

Hoe werkt het?

Allereerst gaan we met jouw rond de tafel om alles goed door te spreken. We verdiepen ons in je evenement en luisteren naar je wensen. Dan gaan we ons voorbereiden op het fotograferen. We kiezen het juiste materiaal en zorgen ervoor dat we ruim op tijd aanwezig zullen zijn.

Tijdens het evenement zelf doen we er alles aan om zoveel mogelijk mooie momenten mee te pakken. Indien gewenst kan er met meerdere camera’s gefotografeerd worden. Het is zelfs  mogelijk om een drone te gebruiken om van bovenaf beelden te schieten.

Nadat we foto’s gemaakt hebben beginnen we direct met de nabewerking. We zoeken de mooiste beelden bij elkaar en maken er een krachtig geheel van. Ook zullen we passende muziek toevoegen. Uiteraard werken we geheel volgens jouw wensen en voorkeuren.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waarom maandelijkse kosten?

Het maandelijkse gebruiken wij om jouw site online te houden. Je site draait namelijk op onze servers, ook wel hosting genoemd.
Extra domeinen aanvragen is ook mogelijk.

Kan mijn site gehackt worden?

Kort en simpel gezegt, ja dit kan. Maar professionele hackers kunnen tegenwoordig alle sites hacken, zelfs die van de FBI.
Zolang je geen problemen zoekt met dit soort mensen zal er niks gebeuren met je website.
Hiernaast zorgen wij ervoor dat jouw website altijd de laatste beveiligings updates heeft wanneer deze uitgebracht worden.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Erwin heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt door hem. Door onverwachte omstandigheden hebben we pas 1,5 week voor onze bruiloft bij Erwin terecht gekomen, maar het contact was gelijk goed. Snelle reacties, goed meedenken en een plan van aanpak maken. Op de dag zelf heeft Erwin alles vastgelegd en echt een hele toffe video gemaakt waarin persoonlijke elementen zeer goed naar voren komen. Wij zijn zeer onder de indruk van zijn professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

Kasper en Marije

Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

Bekijk onse Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017