Hosting

Blijf online

Samen groeien?

Vraag gratis een offerte of informatie aan.

Iedere website moet heeft een plek nodig om op te staan. Ook dit kunnen we voor u regelen.

Een belangrijk deel van het succes van uw online business valt of staat met de kwaliteit van de hosting waar u gebruik van maakt. Toen u vroeger een webhostingpakket afsloot waren de hoeveelheid aan webruimte en bandbreedte eigenlijk de enige twee factoren waar u rekening mee diende te houden. De tijden zijn echter op dit vlak sterk veranderd. Uiteraard zijn de net aangehaalde factoren nog steeds belangrijk, maar dat is lang niet alles. Wilt u er zeker van zijn dat u niet tegen vervelende verrassingen aanloopt? Dan dient u bijvoorbeeld ook rekening te houden met de uptime waar hosting over beschikt. Alleen door gebruik te maken van hosting met een optimale uptime zorgt u er voor dat uw (potentiële) klanten steeds op uw website of webwinkel terecht kunnen. Wanneer er enkele keren een melding verschijnt dat het domein niet bereikbaar is kan dat grotere gevolgen hebben dan u in eerste instantie zou vermoeden. 

Wanneer u ervoor kiest om uw hosting bij ons af te sluiten bent u verzekerd van een all-round optimale oplossing voor uw website of webshop. Dit betekent in eerste instantie dat wij onze klanten een uitstekende uptime kunnen garanderen. Bovendien realiseert onze hosting een snelle laadtijd waardoor u ook op dit vlak niet zult worden afgerekend door de zoekmachines. Bent u op zoek naar hosting welke perfect is afgestemd op de technische eisen en noden waar uw website of webwinkel over beschikt? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn!

Mail of bel ons

U kunt ons 24/7 mailen en elke werkdag bellen tussen 8:30 en 18:00.

Teamwork

Wij geloven sterk in het samenwerken als een team en zien onszelf als een extra collega binnen jouw bedrijf. Binnen onze expertise in de digital marketing blijven we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opzetten van een social media campagne, het optimaliseren van uw website voor zoekmachines of het ontwikkelen van een compleet nieuwe online aanwezigheid, wij staan klaar om u te helpen. 

Kennismaken?

Klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? en maak je graag kennis digitaal of in persoon?

Erwin van Lieshout
SEA Specilist

Waar kunnen we u mee helpen?