Website teksten

Maak klanten van je bezoekers

Trigger je website bezoeker met een sterke tekst

Een tekstje typen kan eigenlijk iedereen wel. Het is echter de kunst om het zo te verwoorden dat bezoekers echt geprikkeld raken en daardoor dolgraag klanten bij je willen worden. Toch is de kans groot dat jij als ondernemer niet zo goed bent in website teksten schrijven. Logisch, want het is waarschijnlijk niet je vak.

Desondanks is het zeker belangrijk dat je de klant met woorden weet te overtuigen. Het is namelijk dé manier om boven je concurrenten uit te steken. Vooral als zij eigenlijk hetzelfde product verkopen en je jezelf met marketing moet onderscheiden.

Ben jij daar niet goed in? Geen probleem, je hebt ons. Wij schrijven graag je website teksten en zien het als uitdaging om jouw website zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Of het nou gaat om blogs, nieuwsbrieven of productpagina’s, we beginnen er graag aan.

Hoe we het aanpakken ligt bij jou. Wil jij het liefst zelf zo min mogelijk tijd en moeite aan je teksten besteden? Dan nemen we je deze zorg maar al te graag uit handen. We zullen zelf met ideeën komen en jij hoeft eigenlijk alleen maar toezegging te geven. Als je niet tevreden bent dan passen we het gewoon nog een keer aan.

Heb jij hele juist specifieke wensen en weet je precies wat je wilt? Ook dat kan geregeld worden. We zullen aandachtig naar je verhaal luisteren en zoveel mogelijk rekening houden met je wensen. Mocht er toch wat zijn dat niet naar wens is dan zullen we dat kosteloos aanpassen.

Uiteraard zijn wij instaat om je website teksten te optimaliseren voor de zoekmachines. Dit houdt in dat ze op een bepaalde manier geschreven worden en zo beter gevonden kunnen worden door bijvoorbeeld Google. Let op! Mocht je gebruik willen maken van onze zoekmachine optimalisatie dienst dan zitten deze teksten daar automatisch bij inbegrepen.

Tijdens het schrijven houden we rekening met:

  • Juiste spelling en grammatica
  • Aantrekkelijke schrijfwijze
  • Jouw gewenste doelgroep
  • Je product en huisstijl
  • Vindbaarheid door zoekmachines

Kun jij zelf best aardig schrijven maar twijfel je af en toe nog een beetje? Wij zijn ook bereid om de door jou geschreven artikelen na te kijken op zowel schrijfwijze als spellingsfouten (zie de pagina controle)

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waar kunnen jullie mij allemaal bij helpen?

In principe alles waar tekst in zit. Artikelen, productpagina’s maar bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven en salespages.

Ik wil gebruik te maken van jullie diensten. Moet ik nog apart investeren in het laten schrijven van teksten?

Dat ligt eraan van welke dienst je gebruikt maakt. Als je bijvoorbeeld kiest voor zoekmachine optimalisatie dan zit het controleren van teksten er al bij inbegrepen. Dit omdat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wat voor schrijfstijl gebruiken jullie?

Dat ligt aan je wensen. Wil je verkopen of moeten je teksten juist informatief zijn? Wij kunnen met beide uit de voeten en proberen het in de meeste gevallen te combineren.

Wordt er bij het schrijven door jullie ook gelet op SEO oftewel de vindbaarheid van de zoekmachine?

Dit ligt een beetje aan jouw wensen. In de meeste gevallen wel, maar voor sommige klanten leggen we de nadruk meer op de inhoud dan op de voorkeuren van Google. Al proberen we uiteraard aan alle twee te denken.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017