Controle

Wij zorgen voor een foutloze tekst

Controle

Hoe goed je ook kunt schrijven, er kan altijd een foutje insluipen. Geen ramp, maar toch staat het slordig. Ondanks dat het niet iedereen zal opvallen zullen er altijd mensen zijn die hierdoor afhaken. Het kan uiteindelijk je geloofwaardigheid fors omlaag halen.

Daarom is het belangrijk dat je regelmatig de teksten nakijkt en ervoor zorgt dat er geen foutjes inzitten. Al heeft niet iedereen daar tijd en zin in. Met name jij als volgeboekte ondernemer. We begrijpen dat je al genoeg aan je hoofd hebt en vaak niet in staat bent om ook nog eens na te denken over spellingsfoutjes.

Gelukkig zijn wij dat wel. We vinden het leuk om teksten te corrigeren en kijken daarom graag die van jou na. De eventuele foutjes passen we natuurlijk meteen aan en geven je tips om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Of je nou je site, blogs of nieuwsbrief wilt laten nakijken, wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

Wat krijg je?

  • Controle van je teksten.
  • Verbeterde versies zonder spellingsfouten.
  • Tips om dit in de toekomst te voorkomen.
  • Alternatieve versies die prettiger lezen.

De verdere werkwijze ligt aan jouw voorkeuren. Wil je zelf graag zo min mogelijk tijd aan teksten kwijt hoeven zijn? Wij maken het in orde en zorgen ervoor dat je de tekst alleen maar hoeft te plaatsen. Heb je behoefte aan feedback zodat je het in de toekomst zelf kunt doen? Dat kan ook. We zullen je uitgebreid vertellen wat we aangepast hebben en waarom. Hierdoor krijg je een sterk inzicht in je schrijfwijze en kun je het later zelf ook.

Mocht je liever de gehele tekst door ons laten schrijven dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kun je een kijkje nemen op de website teksten pagina.

Wat is jouw case?

We vinden het leuk om samen met jou te sparren over de manier waarop wij jouw bedrijf of organisatie vooruit kunnen helpen.

Vraag daarom gerust om vrijblijvend advies.
 

Veel gestelde vragen

Waar kunnen jullie mij allemaal bij helpen?

In principe alles waar tekst in zit. Artikelen, productpagina’s maar bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven en flyers.

Ik wil gebruik te maken van jullie diensten. Moet ik nog apart investeren in het laten schrijven van teksten?

Dat ligt eraan van welke dienst je gebruikt maakt. Als je bijvoorbeeld kiest voor zoekmachine optimalisatie dan zit het controleren van teksten er al bij inbegrepen. Dit omdat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Staat uw vraag er niet bij? Geen probleem neem contact met ons op en wij beantwoorden hem graag.

Klanten over ons

“Evalco heeft onze bruiloft gefilmd en wat een prachtige beelden zijn er gemaakt. Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit en kunnen hem aan iedereen aanraden. Helemaal goed!”

 

Kasper en Marije
Bruidspaar

Klantenbeoordelingen

 


Bekijk onze Facebook beoordelingen

Let’s connect

Volg ons via sociale media. Of stuur gewoon een mailtje.

Facebook

Instagram

YouTube

Contact

© 2015 - 2017